Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksPaphos: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar Paphos

Er zijn dagelijks verschillende chartervluchten vanuit BelgiŽ en Nederland naar Papahos. De prijs van vliegtuigtickets voor deze vluchten is voornamelijk afhankelijk van het seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkele vlucht naar Paphos vliegen.

Alle grote reisorganisaties hebben chartervluchten naar Paphos en het loont de moeite om ze allemaal te bekijken vooraleer te boeken aangezien er soms grote prijsverschillen zijn. Ook de luchthaven van vertrek kan een invloed hebben op de prijs. In het hoogseizoen zijn er veel chartervluchten vanop kleine regionale luchthavens en deze kunnen zowel zeer handig als voordelig zijn.

 • BelgiŽ
  • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Paphos vinden!
  • Thomas Cook Airlines: De andere grote chartermaatschappij in BelgiŽ en de grote concurrent van Jetairfly. Ook bij Thomas Cook Airlines zal u gegarandeerd naar Paphos vinden.
  • Neckermann.be: Ook Neckermann biedt last minute vliegtickets naar Paphos aan. Dus vergeet hier ook niet de prijzen te vergelijken!
 • Nederland
  • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij vindt u ongetwijfeld goedkope tickets naar Paphos.
  • Thomas Cook Airlines: De grootste chartermaatschappij in Europa die ook vanuit verschillende Nederlandse steden vliegt en de grote concurrent TUI Airlines. Ook bij Thomas Cook Airlines zal u zonder twijfel naar Paphos vinden.
Er zijn tientallen, zoniet honderden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!